Biciklisti odradili kolo zimske lige u Buzetu

Na stazi oko starog grada Buzeta, koju je kiša tijekom protekle subote učinila izuzetno zahtjevnom četrdesetak «brdskih» biciklista, članova klubova iz Hrvatske, odradilo je redovno kolo zimske «bike» lige.

Organizatori natjecanja, članovi BK Buzeta stazu, koja je djelomično bila «postavljena» i u starom djelu Buzeta, usprkos vremenskim nepogodama odlično su pripremili omogućivši sudionicima natjecanja da uz podršku brojnog gledateljstva, koje se okupilo uzduž staze,  pokažu umijeće vožnje bicikla u prirodi.

Najbrži kadet dana bio je Lovro Matek (BK Zadar) dok je Igor Stančić iz KBBXS Adrenalina bio najbolji u kategoriji juniora. U kategoriji seniora prvo mjesto osvojio je Sandi Bažon, član  (BBK Grožnjan).

U kategoriji Master A najbrži je bio Dalibor Babić član BK Buzet dok je pobjedu u kategoriji Master B «odnio» Bojan Ločnikar iz Bikerepublic-a. Među seniorkama najbrža je bila članica BGK Tuškanac, Andrea Kiršić.

U kategoriji do 13 godina pobjednik buzetske utrke bio je Erik Vorkapić (BK Grobnik) a u  kategoriji do 15 godina na pobjedničko postolje popeo se Filip Zupanić, član KD Melamin.      U kategoriji e-bike, Davor Davide je bio jedini sudionik natjecanja «bajkera» u Buzetu.

U utrci mladih biciklista pobjedu je u kategoriji U7, u svojem prvom nastupu sa samo 4 godine, osvojio Timon Bobolanović dok je u kategoriji U11 Marko Turčić član BBK Grožnjan bio najbrži.

Fotografije:

Slika 1 – Dejan Hren
Slika 2 – BK Buzet
Slika 3 – Nevenka Zajc Medica

 

12°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

14°C