[bar id="22577"]

Božićni sajam u Brtonigli, 12. i 13. prosinca 2015.

12. i 13. prosinca Božićna čarolija preplavit će Brtoniglu s već tradicionalnim 9. Božićnim sajmom. Lijepi adventski ugođaj dočarati će svi blagdanski sastojci – mirisni kolači, kuhano vino, tipični lokalni proizvodi i gastronomski specijaliteti pa sve do unikatnih božićnih poklona, dječje animacije i dolaska Djeda Mraza!
Dvodneva manifestacija održava se u zgradi budućeg Muzeja vina i seljačkog stvaralaštva,a biti će u znaku najljepšeg doba godine!

U subotu prvog dana manifestacije,12.prosinca, sajam će se otvoriti u 16.00 sati. Dječicu će posjetiti Djed Mraz koji će se s njima družiti i podijeliti im poklone, a u 17.00 sati nastupiti će iskusni mađioničar za djecu” Magic Leon show”. Svojim će umijećem sigurno razveseliti najmlađe posjetitelje, biti će tu i dječja zabavna božićna tombola, uz puno zabave i slasne nagrade.
U nedjelju, 15.prosinca, sajam će svoja vrata otvoriti u 15.00 sati. Ponovno će se moći vidjeti Djed Mraz i Magic Leon show. Nezaobilazno će biti i natjecanje u pripremi kolača s početkom u 17.30 h.

Kulturno zabani program ovogodišnjeg sajma obilježit će nastup mladog bujskog pjevača Bernarda Udovičića i nastup Crkvenog zbora Brtonigla – Nova Vas. Svakako ne propustite atraktivnu ponudu tipičnih lokalnih proizvoda, originalnih rukotvorina, unikatnih božićnih poklona, gastronomskih specijaliteta i Božićnih drvca!Dobrodošli u Brtoniglu!

 

Bozicni sajam plakat-page-001

(REX)

 

10°C
 

 

10°C
 

 

10°C
 

 

10°C
 

 

10°C
 

 

11°C