„DOSSIER TRUMP“- ŠTO SE ZAPRAVO DOGAĐA U AMERICI?

Je li moguće da novoizabrani američki predsjednik D. Trump, koji će  formalno preuzeti vlast 20. ovog mjeseca, neće svoj mandat odraditi do kraja? Što mu to pripremaju poraženi globalisti/Demokratska stranka? Kako prenosi „zerohedge.com“, George Soros – financijski moćnik zajedno s ostalim mega-donatorima koji su u predsjedničkoj kampanji podržali financijski i na drugi način H. Clinton, nedavno su održali sastanak zatvorenog tipa u Washingtonu. Razlog susreta bio je kako se suprostaviti D. Trumpu tijekom prvih 100 dana nakon preuzimanja predsjedničke dužnosti. Istu informaciju prenosi i „Politico“, navodeći da su se financijski moćnici sastali u noći prošle nedjelje u  „Mandarin Oriental Hotelu„ u Washingtonu, a sponzor tog susreta bio je  utjecajan član Kluba donatora Demokratske Alijanse / Democracy Alliance, Georg. Soros. Bio je je to prvi susret na vrhu američkih Demokrata, nakon neočekivanog poraza njihovog kandidata H. Clinton. Sudeći po dostupnim informacijama, poraženi globalisti/establišment pripremaju pravi „rovovski rat“ protiv D. Trumpa. Razočarana i šokirana oporba  koja je bila sigurna u pobjedu, jer između ostalog kontrolira sve ključne nacionalne i međunarodne institucije kao i sve vodeće medije, sada priprema dokument „Naša vizija progresista za jednu pravedniju Ameriku“. „Ne možemo gubiti izbore koje  smo morali dobiti“, ističu poraženi Demokrati. Milijarder G. Soros koji je utemeljio „Democracy Alliance“ 2005. godine,  a na predsjedničke izbore je potrošio  25 mil $, smjesta je uperio prst u „one koji su zadali bolan udarac naciji“. I “The Hill” izvješćuje da je bilijuner  donator  George Soros, izjavio da je “novoizabrani predsjednik  Donald Trump prijetnja američkoj naciji”. Mediji svakodnevno izvješćuju o “krizi demokracije u SAD-u” i izborima na kojima je navodno “pobijedio predsjednik /diktator”.

Soros, u medijima tvrdi, da je “Trumpov kabitet sastavljen od nesposobnih ekstremista i generala u mirovini”. No ono što s pravom brine establišment kojemu  pripada i G. Soros, jeste potencijalna opasnost koja SAD-u prijeti kada je riječ o unutarnjim odnosima u sve konfliktnijem društvu. Soros  je obećao donirati 10 mil $ kako bi se “suzbili zločini zbog mržnje”, koji se dijelom – kako ističe on, odnose na “Trumpovu retoriku”. Riječ je o donacijama koje će Soros ulagati u nevladine organizacije kako bi “nadzirale zločine koji proizlaze iz mržnje”. U SAD-u se navješćuje razdoblje novih podjela i daljnjeg raskola u društvu. Globaliste su zabrinule i smjernice koje D. Trump kani provesti na unutarnjem političkom planu, a to su: zabrana na 5 godina svim dužnosnicima Kongresa i Bijele Kuće da se bave lobiranjem, nakon što su napustili dužnost. Doživotna zabrana dužnosnicima Bijele Kuće da lobiraju za strane države. Za svaku novu federalnu odluku, potrebno je ukinuti dvije postojeće. Zabrana zapošljavanja novih ljudi  u federalne institucije  s ciljem smanjenja postojeće federalne administracije (ne odnosi se na vojsku i zdravstvo). Apsolutna zabrana strancima lobistima da prikupljaju sredstva za američke izbore. Ukinuti sredstva u mlrd $ za UN namijenjena rješavanju klimatskih promjena u svijetu. Trump predlaže da se ta sredstva usmjere u infrastrukturu i vodoprivredu. Situacija se u SAD-u veoma zakomplicirala, nakon što su američke tajne službe izjavile da je Moskva izravno umiješana u predsjedničku kampanja. Dmitrij Peskov, Putinov glasnogovornik opovrgao je takve optužbe, negirajući da Rusija posjeduje bilo kakve informacije koje mogu kompromitirati Trumpa“. No u medijima se nastavlja hajka protiv Trumpa, pozivajući se na „Dossier Trump“ (34 stranice) . Jučer je D. Trump izjavio da ga je „nazvao James Clapper – direktor  Nacionalne Agencije/National Intelligence  za sigurnost i potvrdio da je riječ o lažnom Dossieru“. Danas je  „Daily Mail“ izvijestio da je bivši (umirovljeni) tajni agent britanske obavještajne zajednice autor kompromitirajućeg Dossiera protiv Trumpa.

Jučer je Trump izjavio; „Biti ću najveći kreator novih radnih mjesta koje je Bog ikada stvorio na zemlji“ („Adnkronos“). Na istoj konferenciji za novinare Trump se zahvalio Korporaciji „ Fiat- Chrysler“, koja je najavila nove investicije u SAD-u. Nadam se da će i „General Motors“ slijediti isti primjer,. Neće se više dogoditi da će američke tvrtke osnivati svoje tvrtke u npr. U Meksiku, a zatim svoje proizvode prodavati u SAD-u po „paprenim cijenama“, istaknuo je novi američki predsjednik. Sudeći po onome što prenose brojni mediji, čini se da globalisti (Demokratska stranka i establišment) kane pokrenuti Impičment (Impeachment; postupak za opoziv visokog državnog dužnosnika, uključujući i predsjednika Države) protiv Trumpa. Drugim riječima, ukoliko poraženi na izborima uspiju argumentima i politički uvjeriti Kongres i Senat da je Trump doista počinio veleizdaju – surađujući sa Rusijom u predizbornoj kampanji, moguće je očekivati pokretanje opoziva novog američkog predsjednika. No za tako nešto, procedura nije nimalo jednostavna, a ishod je krajnje neizvjestan.

 

 

14°C
 

 

14°C
 

 

14°C
 

 

14°C
 

 

14°C
 

 

12°C