[bar id="22577"]

Eurosport pokrenuo hrvatsku Facebook stranicu za komunikaciju sa sportskim fanovima

Eurosport, omiljena destinacija strastvenih poklonika sporta, pokrenuo je Facebook stranicu na hrvatskom jeziku i domaćim sportskim fanovima zaželio dobrodošlicu u internacionalnu zajednicu od 6,4 milijuna sljedbenika. Facebook stranica Eurosport Hrvatska dostupna je na linku www.facebook.com/EurosportHR. Uz sportske vijesti i diskusije, ekskluzivni sadržaj i prijenose, cilj joj je pobuditi strasti hrvatskih navijača u svim sportskim disciplinama.

Hrvatska Eurosport Facebook zajednica je u samo tjedan dana od pokretanja dosegla više od 15.000 fanova. Oni će pratiti najveće svjetske sportske priče, a istovremeno će biti bliže i hrvatskim sportskim herojima. Eurosport Hrvatska Facebook stranica uz mnoštvo sadržaja donosi ekskluzivne vijesti vezane uz nadolazeće utakmice Bundeslige, teniske Grand Slam turnire Roland Garros i US Open, kao i nagradne natječaje vezane uz velike sportske događaje.

Pokretanje Eurosport Hrvatska Facebook stranice, komunikacijske platforme kojom ostvaruju direktnu vezu s gledateljima u Hrvatskoj, prati veliki nagradni natječaj koji najvećeg ljubitelja tenisa nagrađuje s dvije ulaznice za muško polufinale Roland Garrosa i putovanjem u Pariz.

Detalji natječaja dostupni su ovdje: https://apps.facebook.com/eurosport_tennis

 

19°C
 

 

19°C
 

 

19°C
 

 

19°C
 

 

19°C
 

 

14°C