[bar id="22577"]

Giovanni Cernogoraz najuspješniji na pozivnom turniru

Giovanni Cernogoraz pobjednik je pozivnog turnira za sastav reprezentacije u gađanju letećih meta, disciplina TRAP, koji je održan na streljani kluba Turopolje Lukavec, nedaleko od Zagreba. Na turniru je sudjelovalo je 30 najboljih strijelaca Hrvatske. Nakon 125 meta u kvalifikacijama najboljih šest plasiralo se u finale: 1. Giovanni Cernogoraz (Gusar Novigrad), 2. Šušnjić Ivan (Novi Zagreb), 3. Josip Glasnović (Gaj-Dubrava), 4. Anton Glasnović (Gaj-Dubrava), 5. Tihomir Marjančić (SK Koprivnica), 6. Saša Sedmak (Plemenitaš Lukavec).

Nakon finala najuspješniji je bio zlatni olimpijac iz Londona Giovanni Cernogoraz, na drugom mjestu bio je zlatni sa prošlih Olimpijskih igara u Rio de Janeiru Josip Glasnović, treće mjesto zauzeo je Saša Sedmak, slijede Ivan Šušnjić, Tihomir Marjančić i Anton Glasnović.

U B kategoriji prvo mjesto osvojio je Francesco Ravalico (Gusar Novigrad), 2. mjesto je zauzeo Darko Palorec (Turopolje Lukavec), a treći je bio Ervin Stubić (Gaj-Dubrava). SD Gusar Novigrad bio je najuspješniji klub sa dva osvojena prva mjesta. Normu za europsko prvenstvo ostvarili su Giovanni Cernogoraz i Ivan Šušnjić.

 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

10°C