[bar id="22577"]

Gnam gnam fest u Novigradu započinje Šparugafestom

Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova poziva vas ove subote, 2. svibnja s početkom u 19 sati, na Veliki trg u Novigradu, na tradicionalni Šparugafest, prvu u nizu manifestacija ovogodišnjeg Gnam gnam festa!

Posjetitelje očekuju ukusna i maštovita jela od divljih šparoga, po promotivnim cijenama, koje će pripremati redoviti gastro-partner Gnam gnam festa Laguna Novigrad. Moći će se uživati i u ponudi kvalitetnih vina, maslinovog ulja, rakija, meda, domaćih marmelada i čajeva, sira, pršuta, domaće tjestenine i drugih autohtonih poljoprivrednih proizvoda.

Bit će tu i prodajna izložba rukotvorina i rukom rađenog suvenira, kreativna radionica na temu šparoge, kraljice šume, pod vodstvom Galerije-ateliera Agata, a neće izostati ni zabavno-glazbeni program, za koji će se pobrinuti sastav Magnolija s repertoarom tradicijske i zabavne glazbe, a plesnim folklorom predstavit će se KUD Dajla iz Novigrada.

Šparugafestom TZG Novigrada-Cittanova započinje ovogodišnji niz manifestacija u okviru Gnam gnam festa, koji se potom nastavlja 23. svibnja uz Sardelafest (u znaku srdele i druge plave ribe), te 5. i 6. lipnja uz Večeri novigradske kapešante (u znaku jakobove kapice i drugih jadranskih školjaka), dok će jela od svih plodova Jadranskog mora biti ponuđena u okviru izdanja Gnam gnam festa pod nazivom More na tanjuru, koja slijede 3. srpnja i 7. kolovoza.

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

8°C