Godišnja skupština Udruge iznajmljivača Umaga, Novigrada, Buja i Brtonigle

UMAG –    Na redovnoj godišnjoj skupštini Udruge iznajmljivača Umaga, Novigrada, Buja i Brtonigle prisustvovao je veći broj članova od svekolikog članstva (preko 450 privatnih iznajmljivača). Poslije utvrđivanja dnevnog reda predsjednica Udruge iznajmljivača Dragica Lukin prisutne članove i goste skupštine je pozdravila i zahvalila im se na prošlogodišnjoj suradnji. Potom je pročitala izvješće o radu Udruge iznajmljivača za 2015. godinu iz kojega se da zaključiti da s obzirom na okolnosti svio članovi mogu biti zadovoljni prošlogodišnjim učinkom.

O budućim aktivnostima također je bilo riječi u planu za već tekuću 2016. godinu i pripremi za nadolazeću sezonu, uz već poznate povlastice koje uživaju članovi Udruge iznajmljivača. Za novu sezonu će vodstvo Udruge iznajmljivača u suradnji s gradovima Umagom, Bujama i Novigradom, općinom Brtonigla, Turističkom zajednicom grada Umaga, POU „Ante Babić“ pronaći rješenja za moguća poboljšanja u raznim segmentima na koja su ukazali sami članovi Udruge.

Više o izvješću Udruge iznajmljivača za proteklu i planovima za ovu godinu možete čitati u novom broju Bujštine potkraj ovog mjeseca.

- IMG_1083

 

 

12°C
 

 

14°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

14°C