Goodbye 2017! – ispraćaj stare godine u Novigradu 31. prosinca u podne

Po prvi puta ove godine i u Novigradu će se upriličiti ispraćaj stare godine 31. prosinca u podne. Ispraćaj pod nazivom Goodbye 2017 održat će se ispred novigradske sportske dvorane, a osim druženja i zabave uz glazbu nekolicine bendova te plesne nastupe, posjetitelje će dočekati i ponuda hrane i pića po prigodnim cijenama.

Hrana će se posluživati od 13 sati do 16 sati, a u ponudi će se naći sendviči sa šunkom i mortadelom od dvometarskog kruha, gljivarski gulaš, čobanac, istarska maneštra, te ombolo i kobasice s kiselim kupusom. Za ispraćaj stare 2017. godine pripremit će se velika fritaja od 2017 jaja kojoj će se simbolično dodati i ono 2018., a bit će tu, naravno, i kuhanog vina, fritula, kroštula…

Važno je napomenuti kako ovaj događaj ima i humanitarni karakter, s obzirom da će se tijekom njegova održavanja prikupljati novac u okviru nove humanitarne akcije udruge Zdravi Novigrad pod nazivom „Zavrti se sa mnom!“. Riječ je o akciji kojoj je cilj nabavka igrala za djecu s posebnim potrebama. Ta će igrala biti postavljena u gradske parkove te će biti dostupna svima, a djeci s posebnim potrebama najviše će značiti jer će im omogućiti sigurnu igru i integraciju s vršnjacima. Ovisno o tomu koliko se novca uspije prikupiti, nabavit će se jedno ili više specijaliziranih igrala, poput posebno prilagođenih vrtuljaka ili ljuljački.
Program će svečano otvoriti u podne gradonačelnik Anteo Milos, nakon otvorenja nastupit će mažoretkinje ViVi Vižinada-Višnjan i male plesačice iz Novigrada u nastupu Kids dance. Za zagrijanu atmosferu pobrinuti će se bendovi Kosirići, Tara & T- band, Gen 74/75, Shikidudu, Tu i tamo band…

Pozivamo vas da se pridružite proslavi i humanitarnoj akciji te ispratite staru 2017. godinu u pozitivnom ozračju. Sve novosti pratite na Facebook događaju “Goodbye 2017”, te na Facebook stranici Sportske dvorane Novigrad. Organizatori i pokrovitelji ovog događanja su sportska dvorana Novigrad, DVD Novigrad, udruga Zdravi Novigrad, Udruga za stare i mlade Dajla-Novigrad, Grad Novigrad-Cittanova i  TZG Novigrada-Cittanova.

 Program:

12:00 sati – svečani ispraćaj Goodbye 2017

12:30 sati – nastup Mažoretkinja ViVi Vižinada- Višnjan

13:00 sati – Kids dance – nastup plesne skupine

13:30 sati  – Nastup bendova:
Kosirići, Tara & T-band, Gen 74/75, Shikidudu, Tu i tamo band

 

 

 

21°C
 

 

21°C
 

 

20°C
 

 

20°C
 

 

20°C
 

 

19°C