[bar id="22577"]

Još jedno priznanje za Aquapark i projekt Istralandia

Turistička zajednica Istarske županije već uobičajeno svakog prosinca organizira Turistički forum, godišnji susret turističkih djelatnika Istre, kojim se zaključuje i cjelokupna turistička godina. Događaj je to na kojem se svim istarskim nositeljima turizma prezentiraju rezultati ostvareni u tekućoj godini i predstavljaju smjernice za narednu, s ciljem stvaranja konsenzusa i suradnje.
Turistički forum otvorili su domaćin skupa, predsjednik Turističke zajednice i istarski župan Valter Flego te ministar turizma RH Darko Lorencin.
Svečani dio ovog godišnjeg skupa bio je posvećen dodjeli godišnje nagrade TZ Istarske županije Zlatna koza ‐ Capra d’oro, koja se dodjeljuje za izniman doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre. Glavnu nagradu, prigodnu skulpturu koze, osvojili su Željko Burić i Katharina Göschl za izuzetan doprinos promociji istarskog turizma.
Povelju Zlatna koza osvojili su projekti u četiri različite kategorije. U kategoriji evenata dobitnik povelje je Maistra d.d. Rovinj za projekt Red Bull Air Race. Kao najbolji inovativni proizvod povelju su osvojili Turistička zajednica Grada Pula, Skira d.o.o. Pula i Uljanik Brodogradilište d.d. Pula za projekt Svjetleći divovi – Lighting Giants. Aquapark d.o.o. Poreč za Aquapark Istralandia osvojio je povelju u kategoriji turistički proizvod, za najinovativniji proizvod, uslugu ili proces u turizmu u 2014. godini, što znatno doprinosi turističkom iskustvu destinacije. To je već šesta nagrada Aquaparku za novi sadržaj na turističkom tržištu Istre.
Nagrada u kategoriji Vizualne komunikacije pripala švedskoj televiziji Sveriges Television (SVT) i produkcijskoj kući Meter Television za TV show Mästarnas Mästare 2014. realiziran u Istri.

 

14°C
 

 

14°C
 

 

14°C
 

 

14°C
 

 

14°C
 

 

13°C