[bar id="22577"]

Nagrade i priznanja najboljim hrvatskim biciklistima

Nagrade i priznanja najboljim hrvatskim biciklistima u sezoni koja je na izmaku dodijeljene su na svečanosti Hrvatskog biciklističkog saveza održanoj u Otočcu..
Uz pojedinačne nagrade biciklistima, priznanje je dodijeljeno i ekipi BK Meridiana Kamen Pazin, čiji članovi su tijekom protekle sezone postigli najviše natjecateljskih uspjeha u cestovnom biciklizmu.
Najbolja vozačica u brdskom biciklizmu, u elite kategoriji, je članica KBBXS Adrenalin, dok je nagradu za najbolju downhil vozačicu dobila Dubravka Družeta, članica BK TNT Pazin.
U kadetskoj kategoriji, nagradu najboljeg u brdskom biciklizmu, pripala je Karlu Brajković članu BBK Grožnjan.
Najboljom MTB utrkom u sezoni proglašena je adrenalinska downhill utrka u Buzetu koja je buzetskim organizatorima donijela priznanja, a gradu Buzetu visoki status prepoznatljivosti destinacije u svijetu downhill biciklizma.
Posebnu nagradu Hrvatski biciklistički savez dodijelio je istarskom djelatniku u biciklizmu, međunarodnom sucu Brunu Valčiću, koji je zahvaljujući dobrom suđenju na biciklističkom Tour Vuelta a Espana, u funkciji glavnog suca, dobio priznanje od Međunarodnog biciklističkog saveza (UCI) koji ga je odredio i za glavnog suca najveće svjetske utrke Tour de France iduće godine.

 

 

5°C
 

 

4°C
 

 

5°C
 

 

5°C
 

 

5°C
 

 

2°C