[bar id="22577"]

Najsuvremenije liječenje očnih bolesti i estetska obnova lica

MEDICINSKI CENTAR PORTOROŽ

Početkom rujna 2015. godine otvorio je svoja vrata Medicinski centar Portorož, koji se nalazi u atriju Grand hotela Metropol.Centar nudi vrhunske usluge na području oftalmologije, estetske medicine i dermatologije. Za oftalmologiju  brine se prof.dr. Marko Hawlina i asist.dr. Petra Schollmayer, za estetsku kirurgiju mag. FrancPlaninšek i dr. Nevio Meved. Prof.dr. Marko Hawlina je posljednjih godina uveo moderne tehnike za operaciju sive mrene u SB Izola.Centar je lako dostupan, s parkingom u hotelskoj garaži.

  • Oftalmologija i operacija nakon koje ne trebate više naočale

Centar obavlja operacije sive mrene, dok se druge usluge i pregledi naplaćuju. Na području oftalmologije su također dostupne dioptrijske operacije svih vrsta, kako od umetanja intraokularne leće tako i operacije dioptrije s najnovijim laserom. Operacija sive mrene obavlja se sa najnovijom tehnologijom s umetanjem intraokularne leće s filterima za UV i kratkovalne svjetlosti. Za one koji poslije operacije sive mrene žele vidjeti bez naočala za daljinu i blizinu dostupne su operacije s najmodernijim multifokalnimintraokularnim lećama, te lećama koje otklanjaju astigmatizam.Operacije s multifokalnim i toričnimintraokularnim lećama daju priliku da se oslobodite naočala kako za daljinu tako i za blizinu. Po želji postoji i dijagnostika svih drugih vrsta očnih bolesti, uključujući slikanje mrežnice s  najmodernijom optičkom koherentnom tomografijom za dijagnozu makularne bolesti.

  • Estetska kirurgija

Na području estetske kirurgije dostupne su usluge pomlađivanja korištenjem botulina i hijaluronskih punila, te kirurški zahvati oko očiju i na licu. U Sloveniji s tim zahvatima najviše iskustva ima dr. Planinšek, koji je međunarodno priznati instruktor i predavač. Dr. Nevio Medved je jedan od njegovih najboljih studenata i iskusan estetski kirurg.

U Medicinskom centru Portorož, moguće je u ugodnom i diskretnom okruženju dobiti vrhunske usluge na području zdravlja očiju i estetske kirurgije. Bitna nam je sigurnost i profesionalizam, kao i ljubaznost i diskretnost.

Sve informacije mogu se naći na web stranici www.hawlina.eu ili na broj telefona+386 31 394 224, gdje će na vaš poziv (na vašem jeziku) odgovoriti ljubazna medicinska sestra.

 

Mag. FrancPlaninšek

Dr. Nevio Meved

HAWLINA- ekipa (Custom)

Ekipa dr. Hawline

(preneseno: Informativna revija BUJŠTINA)

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

10°C