[bar id="22577"]

Novigrad: Ocjenjivanje balkona i okućnica uz prethodnu prijavu

Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova uvela je određene novine u tradicionalnu akciju nagrađivanja najuređenijih balkona i okućnica na području grada. Naime, od ove godine u akciji ocjenjivanja i nagrađivanja sudjelovat će samo oni balkoni i okućnice čiji vlasnici za to iskažu interes odnosno prijave svoje sudjelovanje u akciji putem posebne prijavnice. Prijavnica se može preuzeti osobno u Uredu TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), ili zatražiti putem elektronske pošte (info@novigrad-cittanova.hr). Ispunjenu i potpisanu prijavnicu potrebno je dostaviti u Ured TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), osobno ili poštom, zaključno s 1. srpnja 2015. (srijeda), do 20 sati (do kraja radnog vremena Ureda TZG-a).

Komisija za ocjenjivanje obići će potom  prijavljene balkone i okućnice u razdoblju od 6. do 17. srpnja 2015. godine, te izabrati najuređenije, koji će time zaslužiti priznanja i novčane nagrade TZG-a: deset nagrada od po 500 kuna, te deset nagrada od po 300 kuna.

Vlasnici nagrađenih balkona i okućnica o odluci komisije bit će obaviješteni pisanim putem, a nagrade i priznanja bit će im tradicionalno uručeni u okviru proslave Dana grada i Fešte svetog Pelagija krajem kolovoza.

Izvor: Grad Novigrad

 

18°C
 

 

18°C
 

 

18°C
 

 

18°C
 

 

18°C
 

 

15°C