[bar id="22577"]

Novigrađani pobijedili momčad Hrv. dragovoljca

NOVIGRAD – Pred više od tristo gledatelja koji su im bili znakovita potpora novigradska je momčad upisala prvu ovosezonsku pobjedu protiv Hrvatskog dragovoljca. Istina, minimalnim (1:0), ali tri boda vrijednim rezultatom okončali su tu veoma tešku utakmici „modro-crveni“. Uspjeh je time veći, ako se zna da „crni“ bili za Novigrađane „crna točka“ prošle sezone kad su pobijedili u sva tri susreta koliko su igrali u premijernoj, drugoligaškoj sezoni novigradske momčadi.

Poslije nekoliko (polu)prilika s obje strane, od kojih su čak one gostujuće bile izglednije, u sam smiraj prvog poluvremena stiglo je vodstvo Novigrađana koje, pokazalo se to na kraju presudilo pobjednika. Naime, kako je u dva navrata golman Luka Nemec odlično reagirao i spriječio vodstvo gostiju, u pretposljednjoj minuti prvog dijela utakmice – veselje na terenu, ali i u gledalištu.

Po lijevoj strani Nikica Filipović je umaknuo dvojici suparniku i uposlio Antu Živkovića. On s 8-9 metara puca u „blok“ gostiju, lopta se odbija do Grge Živkovića čiji udarac ka golu izbija T. Puljić do vođe domaćeg napada. Kad su svi očekivali novi udarac prema golmanu, Ante Živkovića čini najbolji potez. Pronalazi na desnoj strani slobodnog Belakovića u naletu čija silovita lopta sa 6-7 metara pogađa mrežu. Bio je to trenutak odluke za tri velika boda.

 

 

 

11°C
 

 

10°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

10°C