Porečki «Promohotel» privlači i ove godine veliku pozornost

POREČ – U prisutnosti brojnih izlagača i posjetitelja istarski župan Valter Flego otvorio je 32. izdanje međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam «Promohotel». Svoje zadovoljstvo tradicionalnim održavanjem  međunarodnog sajma koji ima veliki značaj za turizam Istre i Hrvatske izrazili su na prigodnoj svečanosti otvaranja «Promohotela» svojim obraćanjem prisutnima i pročelnica Ureda za turizam IŽ Nada Prodan Marković, direktor HGK komore IŽ Damir Sirotić, direktorica sajma Ivana Štiković i gradonačelnik Poreča Edi Štifanić.

Tijekom četverodnevnog trajanja sajma svoje kao i proizvode 450 poznatih svjetskih marki koje zastupaju, posjetiteljima i poslovnom svijetu predstavit će 180 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Italije, Španjolske, Mašarske i Belgije na 4.200 četvornih metara zatvorenog prostora i 500 metara.

Tijekom trajanja sajma na «Promohotelu» će se uz brojne prezentacije pripremanja jela održati i natjecanje prvaka Hrvatske u «izradi» pizza. Prvak Hrvatske dobit će prigodu nastupati i na SP za najboljeg «pizzaiola» na svijetu koje će se održati u Napulju.

Inforamcije o novim riješenjima u vođenju obiteljskog turizma i smještaja gostiju dobit će svi zainteresirani na 4. Regionalnom forumu obiteljskog smještaja u Istri koji će se održati u dvorani na Žatiki u petak, 24. veljače s početkom u 13. sati.

Posjetitelji mogu ovogodišnji međunarodni sajam «Promohotel» posjetiti, sa slobodnim ulazom, svakodnevno od 10 do 19 sati a posljednjeg dana trajanja sajma u subotu, 25. veljače, do 17 sati.

 

15°C
 

 

14°C
 

 

15°C
 

 

15°C
 

 

14°C
 

 

13°C