[bar id="22577"]

Predstavljena ovogodišnja utrka Novigrad – Cittanova Run

Na ovogodišnjim Danima ljepote i fitnessa na zagrebačkom Velesajmu, uz ostalo predstavljena je i utrka pod nazivom Novigrad – Cittanova Run, utrka koja je namijenjena rekreativcima, ali i profesionalnim trkačima. Utrka će biti održana u Novigradu 14. listopada ove godine. Novi ambasador i promotor utrke je Robert Radojković, višestruki prvak Hrvatske u maratonu, triatlonac, profesionalni biciklist i vlasnik državnog rekorda na 100 km, pobjednik Wings for Life utrke u Ljubljani i višestruki prvak najstarije atletske manifestacije u Hrvatsloj, ultramaratona Zagreb – Čazma. Radojković će se tako pridružiti lanjskom promotoru prve utrke Giovanniju Cernogorzu u realizaciji i popularizaciji ove manifestacije i trčanja uopće.

Novigradska utrka će se ove godine odvijati u četiri kategorije. Trčat će se polumaraton (oko 21 km), štafeta (10 km + 11 km), predviđena je utrka i za građane rekreativce na stazi od 6 km, te ovogodišnja novost – utrka Fun Run, utrka za djecu na 200 i 500 metara. Prijave će biti dostupne od početka travnja na internetskoj stranici organizatora www.aminess.com ili na bilo kojoj recepciji Aminess hotela i kampova.

Prošle je godine utrka, kojom organizatori na određen način zaključuju turističku sezonu, privukla više od 200 trkača raznih dobnih skupina. Ovakve utrke ulicama gradova sve su popularnije, pa organizatori očekuju da će ovo drugo izdanje novigradske utrke privući još veću pažnju nego prošle godine.

 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

10°C