Proglašeni i nagrađeni umaški sportski laureati

Na tradicionalnoj svečanosti pred velikim brojem ljubitelja sporta, sportskih djelatnika, sportašica i sportaša u kazališnoj dvorani POU „Ante Babić“, prema anketi glasača članica Zajednice sportskih udruga Grada Umaga proglašeni su najuspješniji za 2015. godinu. Prigodna priznanja dodijeljena su u devet kategorija, sportaš-ica, ekipa i momčad, najbolji mladi sastav neke od udruga, trener, sportski djelatnik, sportske nade, te priznanja za životno djelo.

Za sveživotno sportsko pregalaštvo priznanja su dobili Milena Šoljan (sportski ribolov) iz Umaga i Roberto Vižintin (nogomet) iz Savudrije.

Sportskim nadama su proglašeni odbojkašica Ivana Stipanović (MH Umag) i karatist Ian Špelić (KK Shotokan, Umag).

Za sportskog djelatnika u 2015. priznanje je primio Dean Jušta tajnik MRK Umag, a trener godine je Dragan Rajić (ŽRK Umag).
Najbolja ekipa u mlađim dobnim kategorijama su juniorke OK Melia hotels Umag, dok su za najuspješniju ekipu i momčad u 2015. godini proglašeni rukometašice i rukometaši Umaga.

Priznanje za najbolju sportašicu je dobila Rudy Renko Ilić (OK MH Umag), a za sportaša je proglašen mladi reprezentativac, rukometaš Umaga Valentino Ravnić.

Sportskim laureatima Grada Umaga priznanja su uručivali gradonačelnik Vili Bassanese i predsjednik gradske Zajednice sportskih udruga Iztok Vojić.
Tijekom svečanosti proglašenja i podjele priznanja, u zabavnom dijelu programa prisutne su plesom i glazbom zabavljali plesne grupe i mješoviti pjevački zbor Korona.

 

12°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

14°C