Sve je spremno za start umaškog 26. ATP – Konzum Croatia Open

UMAG – Jedinstveni su u svojoj najavi bili sudionici konferencije za novinare da će se Umag iskazati u pravom svjetlu, kako to i priliči domaćinu teniske svjetske smotre. Zbog svega učinjenog na organizacijskom i svakom drugom planu direktor Istraturista Ronald Korotaj nije krio osobno i zadovoljstvo svih koji su uključeni u svekoliki organizacijski ustroj s jednim i jedinstvenim ciljem da ovo izdanje ATP-a bude još dojmljivije.

– Nadama se da će se u to uvjeriti svi oni koji posjete turnir ili neki od događaja u njegovu sklopu, ali jednako tako i televizijsko gledateljstvo u 134 zemlje svijeta. Kada je u pitanju taj dio medijskog oglašavanja,u odnosu na prošlu godinu bi ćemo zastupljeniji u 12 zemalja više, što nije neznačajno, dapače. Uz priču koju će o ovom događaju napraviti CNN treba li dodati tome još nešto, kad se radi o promociji Umaga, Istre i cijele Hrvatske. Uvjeren sam da ćemo ispuniti očekivanja svih naših gostiju koji se odluče posjetiti Umag, a koliko znam već sada se traži mjesto više za boravak u našoj sredini i svjedočenje brojnim zbivanjima tijekom teniske i inih priredbi – istaknuo je Ronald Korotaj.

Umaški dogradonačelnik Mauro Jurman je naglasio značaj turnira i događanja oko njega, za ovaj dio Lijepe naše, grad Umag, cijelu Istru i u konačnici turističku Hrvatsku. Biti dijelom te priče za Grad Umaga i cijelu zajednicu predstavlja čast i zadovoljstvo.

Hrvatska uzdanica u nedostatku naših prvih igrača bit će tenisko otkriće – Borna Ćorić. On je o turniru govorio kao i većina tenisača, naravno i očekivanjima koja nisu mala.

– Bit će to odličan turnir, a kakva su moja razmišljanja i planovi i sami možete naslutiti. Dat ću sve od sebe da bi ostvario što bolji domet, zato sam i stigao ranije u Umag kako bi što bolje odradio završni dio priprema. Nikome neće biti lako, pa ni nositeljima, stoga ću maksimalnim trudom pokušati otići čim dalje, zašto ne i do završnice – kazao je Borna Ćorić.

Ne treba sumnjati da će taj mladac imati potporu umaške publike kako bi se i pred domaćim poklonicima tenisa potvrdio kao igrač velikih mogućnosti.

 

12°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

14°C