U Umagu se priprema 19. sajam cvijeća

Devetnaesto izdanje sajma cvijeća Umag Floria, koje će biti otvoreno predstojećeg petka u 11 sati, svrstava grad Umag u red gradova s najduljom tradicijom organiziranja cvjećarskog sajma. Posebnost ovogodišnjeg, kao i svih dosadašnjih sajmova, ogleda se u mjestu održavanja, gradskoj rivi, Novoj obali, koja daje poseban, mediteranski, ugođaj sajmu cvijeća.

Na ovogodišnjem sajmu, prema najavi organizatora, umaškog komunalnog poduzeća Komunela, cvjetne «proizvode» izložit će 37 izlagača, četiri izlagača više nego prošle godine,  iz Istarske, Zagrebačke, Primorsko-goranske i Međimurske županije.

Uz cvjetne «proizvode», deset izlagača ponudit će posjetiteljima Umag Florie i autohtone istarske proizvode, istarski pršut, kobasice, rakije, med, maslinova i eterična ulja, čajeve, a neće izostati ni sadržaji i oprema za korištenje u vrtovima i komunalnim prostorima poput kontejnera za odlaganje selektiranog otpada i poljoprivrednih strojeva.

Devetnaesti sajam Umago Floria bit će, nakon otvaranja, za posjetitelje na Novoj obali dostupan u petak do 19 sati, a u subotu i nedjelju od 10 do 19 sati.

Ovogodišnji 19. sajam Umag Floria «uključen» je u brojna umaška prvosvibanjska događanja među kojima će biti i manifestacija Umag pleše, pa akcija «Hoditi i zdrav biti», IV. kup Umaga u pljočkanju te svečana sjednica Gradskog vijeća 6. svibnja.

 

12°C
 

 

14°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

12°C
 

 

14°C