[bar id="22577"]

«Vatru» u Stella Marisu nije mogla ugasiti ni kiša

Posljednjih godina, moto susreti koje tradicionalno drugog vikenda u mjesecu svibnju već 14. godina organizira umaški Moto klub «Staari Rokeri» nemaju naklonost meteorologije. Posljednja ovogodišnja večer druženja bajkera, kao i pretprošle, pa i one održane 2013 godine, bila je «namočena» kišnim kapima.

Usprkos «kišnim nastojanjima», koja protekle subote nisu bila, na sreću za organizatore obilna, pa nisu ni mogla ugasiti «Vatru» koja je «gorjela» na pozornici bajkerskih događanja u kampu Stella Maris, program zabave i druženja održan je bez ikakvih problema. Prema dostupnim nam informacijama nije bilo problema ni s narušavanjem reda u kampu, a niti u prometovanju  motociklista.

Okupljanje motociklista u Umagu koje tradicionalno uspješno, sa sadržajnim i bogatim programom, organizira umaški Moto klub Staaari Rokeri, u čertnaestom izdanju privuklo je na druženje i zabavu, oko 5.000 motorista s oko 800 suvozača. Vremenske (ne)prilike «zaustavile» su dolazak «pješaka» na koncerte u kamp Stella Maris koji su bili na izuzetno visokoj razini.

Uz nastupe grupa, «Električni orgazam» i «Zabranjeno pušenje» prvog dana, te glazbenika koji sa svojim sastavima tek stječu popularnost, druga večer ovogodišnjeg bajkerskog druženja u Umagu bila je u znaku, u ovom trenutku najboljeg i najpopularnijeg, te najnagrađivanijeg hrvatskog rock sastava «Vatra» iz Virovitice i njegovog  lidera Ivana Dečaka, čiji nastup nije mogla ugasiti ni dosadna kiša koja je tijekom cijelog njihovog nastupa «natapala»  Stella Maris.

Dobru zabavu «proizveo je i drugog dana bajkerskog druženja i sastav Alen Brentini & seks Tension, no najveće zanimanje među bajkerima «proizvela» je striptizeta koja je u svojem, rano jutarnjem nastupu nedjelje na pozornici u Stella Marisu «išla do kraja».

I ovogodišnji 14. susret bajkera u Umagu humanitarnog je karaktera, budući će organizatori, nakon obračuna troškova, prikupljena sredstva donirati Centru za inkluziju u Bujama, a bit će namijenjena za kupnju kombi vozila, prijeko potrebnog za djelovanje Centra. Svoje humanitarno opredjeljenje u organiziranju dosadašnjih susreta motorista u Umagu, članovi MK Staaari Rokeri potvrđuju i činjenicom da je nakon dosadašnjih 13. održanih manifestacija u humanitarne svrhe uplaćeno više od 600.000 kuna.

 

 

7°C
 

 

7°C
 

 

7°C
 

 

7°C
 

 

7°C
 

 

7°C