Volonterima i darivateljima krvi gradonačelnik Umaga uručio priznanja

 

Petu godinu za redom gradonačelnik Umaga Vili Bassanese, povodom Međunarodnog dana volontera, dodijelio je priznanja najaktivnijim volonterima s područja grada i Bujštine.

Prema ocjeni povjerenstva, koje je pratilo aktivnost volontera, najaktivnijim  volonterima proglašene su Ada Aleksić, Mrina Radočaj i Sara Blaško.

Priznanja nisu izostala i za najaktivnije darivatelje krvi pa je gradonačelnik Bassanese priznanja dodijelio Dragutinu Kraljiću i Borisu Matkoviću koji su svoju krv darivali potrebitima stotinu puta. !

Cilj je Grada Umaga popularizirati i potaknuti sugrađane na uključivanje u akcije volontera i darivatelja krvi, rekao je Bassanese naglasivši da je Umag prvi grad u Istri koji za volontiranje dodatno daje bodove prilikom dodjele stipendija umaškim studentima.

Spremnost na pomoć najveći je dar jednog čovjeka jer  podrška onima kojima je potrebna najvrednija je osobina koju čovjek može nositi u sebi, rekao je Bassanese.

Prigodnu svečanost u umaškoj gradskoj vijećnici svojim sjajnim nastupom uveličali su klapa Lungomare i puhači orkestar Naša sloga iz Babića.

 

27°C
 

 

26°C
 

 

26°C
 

 

26°C
 

 

26°C
 

 

27°C