[bar id="22577"]

Dodijeljene su nagrade i priznanja za najuređenije okućnice i balkone Novigrada

NOVIGRAD – U sklopu proslave dana Grada i zaštitnika Novigrada svetog Pelagija nagrađeni su vlasnici najuređenijih okućnica i balkona na području grada. Nagrade sugrađanima, u nazočnosti odgovorne za gradsku hortikulturu pri komunalnom poduzeću Nepolis Anđelke Ičin Zugin uz koju su u ocjenjivačkom sudu bile i vlasnica umaškog  «Uresa» Selme Smajić te Ivana Coslovich iz umaške Komunele, uručili su gradonačelnik  Novigrada Anteo Milos i direktorica TZ Vesna Ferenac. Na javni poziv TZG za sudjelovanje u natjecanju  prijavili su se vlasnici 29 okućnica i balkona.sa područja Novigrada.
Najbolje uređenom okućnicom, uz  nagradu od 1.000 kuna, proglašena je okućnica Tatjana Grgošević. Najbolje uređenim balkonom ocijenjen je balkonom Brune Beaković, kojoj je pripala nagrada od 700 kuna. Odličnu ocjenu za uređenje okućnice dobio je i Albino Kotiga, kojem je dodijeljena nagrada od 1.000 kuna, dok su Eleonori Kotiga Vaš i Lorencu Ferenaz dodijeljene nagrade od  500 kn.

Priznanja i novčane nagrade u iznosu od 300 kuna dobili su Ana Anić, Manuela Baissero, Marko Červar, Božica Deković, Mirjana Ivančić, Aleksandra Kostić, Vesna Luk, Doriana Kotiga, Dragica Novak, Nerina Rumin, Katrin Žigante i Ivan Ergović.

Priznanja su dobili i Nerina Beletić, Rade Benjak, Mira Bassanese, Adriana Hrvatin, Vilma Kanjer, Sonja Lavtižar, Diana Lubiana, Iris Medica, Nikola Mijat, Nevenka Pilo, Laura Stipić, Ružica Šain i Marta Vagaja.
Obraćajući se nagrađenim sugrađanima gradonačelnik Novigrada  Anteo Milos pohvalio je nagrađene sugrađane koji svojim površinama doprinose ljepšem i uređenijem Novigradu.. Pohvale  je u putio i gradskom poduzeću Neapolis i TZG koji sudjeluju u uređenju grada, kako bi on bio ljepši i zeleniji.
Direktorica TZG-a Vesna Ferenac zahvalila se na marljivom radu i trudu kojeg vlasnici balkona i okućnica svake godine ulažu u uljepšavanje Novigrada grada.

 

 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

11°C