[bar id="22577"]

Start finalne utrke MTB zimske lige u Valelungi u nedjelju 20.03.

Nakon nekoliko mjeseci seljenja po Istri i Primorsko-Goranskoj Županiji, te Sloveniji došao je kraj devetom izdanju rekreativne MTB zimske lige. Finalna utrka održati će se 20.03. u Valelungi, bivšoj vojarni nadomak Pule, koju su okupirali lani biciklisti i ne puštaju poziciju.
Staza je jako zanimljiva te nas vodi kroz većinu kompleksa i bivših zgrada vojarne, te nas na sredini spušta do mora gdje nam se otvara pogled na samu Pulu. Tehnički nezahtjevna, brza sa dosta zanimljivih detalja staza privlači ne samo veliki broj vozača nego i gledatelja.

Organizator finala je SRU Bike Spirit koji je titulu zaslužio nakon prošlogodišnjeg osvajanja titule najboljeg organizatora lige, a ove godine najavljuju male izmjene na stazi koje će oduševiti vozače.

Na finalu će kao i na većini dosadašnjih utrka najprije start imati mlađe kategorije one U7, U9 i U11 koji će startati u 12:00 sati, dok će sve druge kategorije svoj zadnji start sezone imati u 12:26 sati. Na kraju utrke slijedi podjela nagrada za najbolje na utrci i ukupno za ligu.

 

7°C
 

 

7°C
 

 

7°C
 

 

7°C
 

 

7°C
 

 

7°C