[bar id="22577"]

Novigrad nagradio i odlične srednjoškolce

NOVIGRAD – Tradicionalno je u okviru proslave dana Grada i gradskog zaštitnika svetog Pelagija Grad Novigrad-Cittanova nagradio odlične učenike koji pohađaju srednju školu Nagrade im je uručio gradonačelnik Anteo Milos  u nazočnosti dogradonačelnice Sonje Šikanić,  savjetnice gradonačelnika za društvene djelatnosti Morena Moferdin, i  pročelnika za društvene djelatnosti Alena Luk.
Novčanom nagradom od 500 kuna nagrađeno je 18 srednjoškolaca. U prvim razredima je nagrada dodijeljena odlikašicama Pauli  Radigović, Annadei Žužić, Antei Grgić i Lindi Baissero. Za odličan uspjeh u drugom razredima nagrade su uručene Simoni Selar, Megi Pasulji, Ivani Prodan i Ivi Nikačević dok su nagrade za odličan uspjeh u trećim razredima  uručene  Valentini Beg, Ani Luk, Emili Makovac, Dani Palfi, Karli Jugovac, Matei Stančić, Sanji Došlović i Rinu Malbašić. S odličnim su uspjehom četvrti razred okončale su Tina Ribari i Maria Matijašić, koja je sve četiri godine srednje škole završila s odličnim uspjehom. Među nagrađenim učenicama i učenicima je i 11 korisnika stipendije Grada Novigrada.
Čestitajući im na uspjehu  gradonačelnik Milos istaknuo je važnost učenja i stalnog obrazovanja, koji su u današnjem svijetu nužni za kvalitetne rezultate. Naglasio je važnost cijelo životnog učenja i usavršavanja n apomenuvši da „svojom izvrsnošću vi dajete doprinos da i vaš grad bude bolji i uspješniji a nadamo se da ćete doprinos svome gradu dati i u budućnosti kada završite škole i fakultete. Vrata Grada bit će vam širom otvorena“, rekao je gradonačelnik.

Foto 39910

 

 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

2°C