[bar id="22577"]

Novigrad – Zagreb bez pobjednika (1:1)

NOVIGRAD – Nije teško naslutiti kako će momčadi koje dolaze na gostovanje u Novigrad igrati protiv domaće momčadi. U prvom redu im je zadatak – braniti se sa svim raspoloživim snagama, što su u dvije posljednje utakmice doslovno radili Hrvatski dragovoljac i Zagreb.

Jedino tako postoji nada da se izbjegne ono što su doživjeli Solinjani (3:0) u svom prvom premijernom gostovanju na novigradskom travnjaku, te momčad Dugopolja kao domaćin. U svojoj nakani su uspjeli novigradski gosti, štoviše „dragovoljci“ su se trobodom „osladili“, a Zagrebaši mogu biti prezadovoljni i bodom.

Terenska nadmoć najvećim dijelom utakmice i stvorene prilike nisu bili dovoljni da Novigrad osvoji sva tri boda. Štoviše morali su na kraju spašavati se poraza, jer su gosti iz jednog od rijetkih dolazaka pred gol Boglića postigli gol. Izjednačio je Matija Čakarun iz jedanaesterca u 84. minuti nakon igranja Ćavara rukom u svom 16-rcu. Od brojnih prilika prije i poslije toga ni jedna lopta kao da nije htjela u mrežu gostiju.

Moguće već u srijedu, u novom nastupu Novigrađani na gostovanju u Imotskom budu imali više sreće.

 

10°C
 

 

10°C
 

 

10°C
 

 

10°C
 

 

10°C
 

 

11°C