[bar id="22577"]

Novo veliko priznanje aquaparku Istralandia

Na svečanosti proglašenja najboljih  aquaparkova u Europi, održane u Španjolskoj, vodenom parku Istralandia dodijeljeno, među 300-tinjak aquaparkova diljem Europe, priznanje za osvojeno peto mjesto.

Nagrada European Star Award 2016-Europe’s Best water parks, u kategoriji najboljih vodenih parkova Europe, za osvojeno peto mjesto uručena je u Barceloni vlasniku Istralandie Branku Kovačiću i voditelju Silviu Kraljeviću.

Internacionalni ocjenjivački sud kojeg su činili predstavnici dvanaest europskih zemalja ocjenjivao je uz kvalitetu i sigurnost vodenih atrakcija i kvalitetu ugostiteljskih sadržaja i ponudu, čistoću i urednost parka kao i hortikulturno uređenje te animaciju i rad osoblja parka.

Tijekom tri mjeseca koliko je ove sezone Istralandia, od 11.lipnja pa do 14.rujna, bila otvorena za posjetitelje, vodeni park je posjetilo 180. 000 osoba.

Atraktivnost, sadržaji te sigurnost vodenih atrakcija u vodenom parku Istralandia prepoznati su tijekom protekle tri godine, koliko posluje vodeni park od raznih ocjenjivačkih sudova budući je Istralandia dobila već 11 nagrada i priznanja na lokalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini.

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

6°C