[bar id="22577"]

O nama

Nakon deset godina informativno-revijalni mjesečnik Bujština prelazi u „povremenika“. Nastavak slijedi „u oblaku“, na internetu, mreži svih mreža, na portalu www.adria2u.com.
To što se Bujština održala deset godina, a možda i više, je zaista nešto vrijedno i spada u red kurioziteta u novinarstvu, jer ovakve časopise inače uređuje desetak profesionalnih novinara .No, i dalje želimo biti svjedok jednog vremena da zajednički svjedočimo i dalje ljepšoj strani života.

Veliki i mali uspjesi građana, obrtnika, sportaša, umjetnika, udruga, timova, klubova, tvrtki i institucija Bujštine ilustrirani su i opisani u ovoj tiskovini. Za razliku od dnevnog tiska, koji naglasak stavlja na afere, konflikte i crnu kroniku, magazin Bujština povezuje susjede, generacije, sela i gradove, s prilozima koji slave bogatstvo događaja i postignuća naše mikroregije.

Uredništvo Bujštine našlo je po svemu sudeći pravi put do šire publike razvijajući koncept ilustriranog magazina. Naime, kao bogato ilustrirana društvena kronika javnog života Bujštine, u kojoj se na primjeren način promiču uspješne tvrtke, obrtnici, političari, sportaši, kao i kreativnost cijelog niza udruga i neponovljivih stvaralačkih osobnosti.

Da bi smo bili stalni svjedoci svega oko nas i to prenijeli drugima, Bujština prelazi u digitalno izdanje, na www.adria2u.com gdje će svi naši dosadašnji i novi čitatelji svakodnevno, iz sata u sat, mogu doznati što se događa na ovim prostorima. Portal je mjesto na kojem možete naći informacije i vijesti ne samo s područja Bujštine i Istre, nego i cijele Hrvatske, naravno uz mnogo drugih priloga iz raznih područja, od komentara na aktualne događaje do zabave i korisnih servisnih informacija. Ipak, naglasak je na Bujštinu, ljude i život u tome području. Pratit ćemo sva zbivanja, a pozivamo i vas na suradnju.

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

6°C