[bar id="22577"]

Pobjeda Novigrada u Lučkom

NOVIGRAD –  U trećem prvenstvenom nastupu novigradskih nogometaša na gostovanju u Lučkom momčad trenera Bule je nakon domaće pobjede nad Hrvatskim dragovoljcem upisala i drugu – 2:0 pobjedu na travnjaku u Lučkom protiv istoimene momčadi domaćina.

Suparnika je novigradski stručni stožer iznenadio postavom, odnosno početnim sastavom na temelju vlastitih saznanja o suparničkim mogućnostima. Susret su započeli Smirnov i Cenaj koji su završili utakmicu protiv „dragovoljaca“. Istina, Aleksandr Smirnov je dobio polusatnu minutažu te u istoj zaradio ozljedu nosa. Nakon ukazane liječničke pomoći okončao je dvoboj kao i Cenaj koji je igrao šest zadnjih minuta. Sada su se našli u startnoj postavi – te najljepšim činom uzvratili stručnom stožeru.

Nakon ubacivanja s lijeve strane kapetana Pamića nesmotrenost domaće obrane iskoristio je Smirnov i već u petoj minut doveo Novigrađane u vodstvo. Pobjedu je potvrdio nemalo pola sata kasnije Drilon Cenaj nakon odlično ubačene lopte Grge Živkovića iz slobodnjaka s više od 25 metara. U oba slučaja su novigradski igrači glavom poslali loptu u mrežu, sa 6-7 metara pored neoprezne obrane domaćina.

Uz vodeći Dinamo II momčasd Novigrada je druga na ljestvici sa 7 bodova, a u nedjelju na Gradski stadion Laco u goste im stiže momčad Gorice (17 sati). Nova prilika da se potvrdi do sada ostvareno.

 

7°C
 

 

7°C
 

 

7°C
 

 

7°C
 

 

7°C
 

 

6°C