[bar id="22577"]

Pobjednici boćari iz Radina

SEGET – Istoimeni boćarski klub bio je domaćin tradicionalnog 23. po redu turnir parova „Sv. Pelegrin“. Vrijedni članovi kluba i aktivisti Mjesnog odbora Seget nastavljaju tradiciju održavanja ovog turnira od postojanja udruge, na uskrsni ponedjeljak koji je Dan kada slave pučkog zaštitnika sv. Peregrina. Nastupilo je osam ekipa, uglavnom domaćih.

U dvije skupine se igrao prvi dio turnira, a po dvije najuspješnije ekipe su se plasirale u završnicu turnira. U polufinalu su igrali Seget II – Grožnjan 13:6, a u drugom meču Radini – Seget I 16: 13. Za treće mjesto Grožnjan – Seget I 13:0. Finale: Radini – Seget II 16:13.

Za Radine su nastupali Steven Benolić i Franko Zugan, za Seget II Božo Šorgo, Miroslav Badurina i Ljubomir Ribarić, za Grožnjan Diego Pucer i Robert Dobrilovich, te Seget I Anton Golčić, Giorgio Blažević, Ecio Damjan, Stevens Laurent i Ecio Kozlović.Četiri najuspješnije ekipe i najbolje pojedince domaćin i organizator je nagradio peharima, statuama boćara i prigodnim darovima.U pojedinačnim disciplinama najuspješniji su bili igrača Radina, u bližanju Franko Zugan i u izbijanju bulina Steven Benolić.

Sve čestitke za odličnu organizaciju zaslužuju entuzijasti BK Seget i aktivisti MO Seget.

 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

9°C
 

 

8°C