[bar id="22577"]

Predstavljen je program Umagičnih blagdana

UMAG – Organizatori osmog izdanja Umagičnih blagdana koji će na Umagičnom trgu u ulici 1.svibnja biti “otvoreni” od 15. do 31. porosinca o.g, Grad Umag, POU „Ante Babić“ i TZG Umag, uz financijsku potporu Istraturista d.d. najavili su tijekom blagdanskih dana odličnu zabavu, dobru gastronomsku ponudu i odlično druženje za sve uzraste.

Program Umagičnih blagdana najavili su novinarima  gradonačelnik Vili Bassanese, pročelnik UO za društvene djelatnosti Slaviša Šmalc, voditeljica Odjela za kulturu pri POU „Ante Babić“ Sanja Benčić te direktor TZG Umag Milovan Popović.

Umag će se u blagdanskom razdoblju pretvoriti u čarobnu  bajku a program će biti bogat za sve ukuse i generacije sa sadržajima za djecu, sportskom sadržaju, gastro ponudi, koncertima i nizu drugih zanimljivih događanja najavio je gradonačelnik Bassanese.

Na Umagičnom trgu, u Ulici 1. svibnja,bajkovite kućice sajma bit će prepune slatkih i slanih delicija koje će zadovoljiti sve ukuse posjetitelja. Na sajmu će se posjetitelji moći ugrijati toplim napitcima, koje će kušati u originalnim „Umagičnim“ CupUp višekratnim čašama. Poklanjanjem CupUp čaša želja je nastaviti s podizanjem svijesti o održivim resursima i upravljanju otpadom, što umaško komunalno poduzeće „6. maj d.o.o.“ zajedno s Gradom Umagom provodi već šestu godinu zaredom kroz kampanju „Izdvoji s(v)e. Fai la differenza“

Od 15. do 26. prosinca u jutarnjim satima, petkom, subotom i nedjeljom program će nuditi glazbene i zabavne sadržaje. Za najmlaađe posjetitelje pripremljene su dvije filmske matineje u Umagičnoj dvorani POU-a a najvljeni su I nastupi Puhačkog orkestra „Naša sloga“, zbora „Korona“, mažoretkinja, plesnih skupina Zajednice Talijana i Zvjezdica 50+, glazbeni repertoar benda Febra uz kušanje ukusnog bakalara. Jutro 26. prosinca rezervirano za umaški bend Pop Gunz i  Berimbau Band, a startat će i sudionici  HO HO HO “maratonske” utrke.

U večernjim satima, tijekom Umagičnih blagdana, u Umagu će nastupiti članovi Beatles Revival benda,  Mia,  Vatra bend Detour  dok će u dvorani Učilišta zapjevati Jacques Houdek .

Bogat program Umagičnih blagdana bit će “prisutan” na Umagičnom trgu i u novogodišnjoj noći. U novu “dvijeiosamnaestu” godinu umažani i njihovi gosti ući će uz sastav Proleteri i DJ Endi.

 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

2°C