[bar id="22577"]

Prijem za srednjoškolce – odlikaše

Svečani prijem za učenike odlikaše koji su tijekom srednjeg školovanja pokazali sve odlike uzoritosti priredilo je čelništvo Grada. Okupljenima u gradskoj vijećnici prigodnu je poruku uputio gradonačelnik Vili Bassanese sa suradnicima, čestitajući im na postignuće, uz novčanu nagradu od 500 kuna i priznanje za svakog odlikaša. Doista je široka lepeza sklonosti skupine odlikaša od natjecanja u uspješnosti iz raznih predmeta na županijskoj i državnoj razini, te iz sportskih aktivnosti i natjecanja mladeži Hrvatskog Crvenog križa.

U netom završenoj školskoj godini – njih 23-oje s odličnim je uspjehom završilo srednje školovanje. Pored toga njih 17-ero je sudjelovalo na izvannastavnim aktivnostima, odnosno predmetnim i sportskim natjecanjima pokazavši zavidno znanje i zapažena ostvarenja.

Onime što su svi oni postigli u obrazovnom, ali svekolikom dijelu svoga umijeća zaslužuju da ih se poimence spomene: Vedran Juričić, Eva Weitzer, Chiela Klesinger, Natan Radetić, Marko Grahovac, Marijana Kuljanac, Giuliana Zugnaz, Ariana Paripović, Selmina Badnjević, Sara Plavčić, Nikolina Anastasijevski, Sandi Ivanušec, Josipa Katić, Natalia Lakić, Antonio Andrić, Sara Karahasanović, Noemi Fabijanić, Manuel, Martinović, Margarita Buvinić, Nina Pević, Rudy Renko Ilić, Matea Selimović i Helena Soldan.

Među njima su i dvojica jezičnih prvaka Hrvatske – Antonio Andrić (njemački) i Natan Radetić (talijanski), na slikama.

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

11°C
 

 

10°C