[bar id="22577"]

SLIDELUCK TRIESTE OUT OF SIGHT

The ArtPhotoGallery
Via Diaz 22/c, Trieste, Italija

U tršćanskoj galeriji The ArtPhotoGllary održat će se u petak, 18 ožujka ove godine, s početkom u 19 sati, Slideluck Trieste Out of sight  u organizaciji Sabine Damiani, samostalna umjetnica iz Umaga.

Tema prvog tršćanskog Slideluck-a je Out of sight, a na natječaj su se odazvali brojni  umjetnici s jako kvalitetnim multimedijalnim projektima. Kustos ovog tršćanskog  Slideluck izdanja u Trstu je Francesco Liggieri, kustos, umjetnik i jedan od osnivača projekta No Title Gallery.

Slideluck je neprofitna organizacija sa sjedištem u New Yorku koja organizira fotografske projekcije pri kojima se u jednoj večeri spajaju umjetnost i ukusna hrana koju donose sudionici događaja. Slideluck je od 2001. godine održan u više od 75 svjetskih gradova u kojim a je svoje radove prezentiralo više od 10 000 mladih i etabliranih umjetnika poput poznatih fotografa kao što su Martin Parr, Alec Soth i mnogi drugi.

Na tršćanskom Slideluck Out of sight sudjelovat će  Danny Ghitis, Samy St Clair, Dalibor Talajic, Sinclair Maia, Jarrell Chalmers, Ilaria Abbiento, Ekaterina Vasilyeva, Rafa Raigón, Davide Palmisano, Giovanni Chianese, Katia Morichetti, Marina Paulenka, Thomas Cristofoletti.

Posebnost Slideluck – a je „potluck“, zajednička zakuska na kojoj se konzumira hrana koju su donijeli umjetnici pa će i ovoga puta, nakon projekcije radova, biti upriličeno druženje uz potluck buffet.

 

Program:

19.00 h – foreword Francesco Liggieri (kustos)

19.15 h –  projekcija radova izabranih umjetnika

20.00 h – potluck buffet i druženje

 

10°C
 

 

10°C
 

 

10°C
 

 

10°C
 

 

10°C
 

 

11°C