[bar id="22577"]

Umaški sportski laureati za 2017. godinu – Ana Jajčević i Damir Barjamović

UMAG – Za brojna umašku sportsku obitelj 2017. godina je uspješna, zbog čega nije bilo lako izabrati najbolje, odnosno najuspješnije – ovisno na koji način se vrednuju uspjesi sportaša, sportskih udruga, stručnog osoblja, djelatnika i sportskih nada.

Bez prave konkurencije rukometaša Umaga Ana Jajčević je proglašena za najbolju sportašicu prošle godine, a u muškoj konkurenciji to je 16-godišnji Damir Barjamović član Karate kluba Shotokan Umag.

Članice sportsko-rekreativne udruge Olimpik Marini Rotar, Jani Benvegnu Leban, Cristini Vojić Krajcar i Raheli Černeka Jacin ponijele su epitet najbolje ekipe, a za momčad godine proglašeni su umaški rukometaši članovi Premijer lige.

Profesor tjelesne i zdravstvene kulture Nenad Popović izabran je za najboljeg trenera koji tu ulogu obnaša u umaškoj sportsko-rekreacijskoj udruzi Olimpik, a za najuspješniju djelatnicu u umaškom sportu za 2017. godine proglašena je prof. Josipa Popović koja je trenerica ženske vrste u Gimnastičkom klubu Umag, a uz to je i u SRU Olimpik veoma aktivna.

Uspjesima u prošloj godini u sportske nade su promovirane Malu Celić (Odbojkaški klub Umag) i Tajana Laković (KK Shotokan) u ženskoj, te Martin Ciodiglia Vidach (Jedriličarski klub Umag) i Roan Vižintin (KK Shotokan).

Za najuspješniju ekipu u mlađim uzrastima je proglašena : Gimnastičkoj sekciji djevojčica – školskog sportskog društva Mladost Umag (OŠ Marije i Line) pripalo je priznanje za najuspješniju ekipu u mlađoj dobnoj kategoriji.

Nagrade najuspješnijima su uručili gradonačelnik Vili Bassanese i predsjednik Sportske zajednice grada Umaga Dean Jurdana.

 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

2°C