[bar id="22577"]

Nogometni trener Harry Redknapp na Combis konferenciji o digitalnom svijetu promjena

U umaškom hotelu Meliã Coral u četvrtak i petak održava se deseta COMBIS konferencija s temom „10ading Evolution. 10ading Change. Future 10aded.“ sa željom uvođenja u digitalni svijet promjena, prikaza najboljih ICT projekata, omogućujući najkvalitetniji poslovni networking i potičući na promišljanje o budućnosti.

– Iz prve ruke, od naših korisnika usluga i rješenja, ali i eksperata COMBISa te partnera i sponzora COMBIS konferencije saznajte razloge odabira određenog rješenja, otkrijte s kojim izazovima se možete susresti i koji su konkretni rezultati unapređenja poslovanja! – poručuju organizatori.

Prvog dana rada, u četvrtak, na konferenciji je sudjelovao poznati nogometni trener Harry Redknapp i čestitao COMBISu jubilarnu desetu godišnjicu konferencije te posjetiteljima COMBIS konferencije savjetovao da nikada ne prestane učiti i nanovo se dokazivati.

–  Uvijek razmišljajte o budućnosti i kako ćete manevrirati izazovima koji dolaze. Živimo i radimo u svijetu u kojem uvijek treba razmišljati unaprijed i bez obzira na prošla postignuća, uvijek se iznova treba dokazivati i mijenjati. To predstavlja opterećenje, ali i brojne mogućnosti. Upravo u tom pogledu tehnologija nam može najviše pružiti, stoga svakome treba biti prioritet da konstantno uči i uz tehnologiju osmišljava budućnost, izjavio je Harry Redknapp, poznati nogometni trener i gost predavač na početku plenarnog predavanja powered  by HT Harry Redknapp o tehnologiji i nogometu u 2016. godini.

Redknapp nalazi puno sličnosti između nogometa i poslovanja. Oba područja su obilježena vođenjem ljudi, pobjedama, porazima, dizanjem na noge gubitničkog tima i motivacijom, navodi Redknapp.

– Izuzetno sam ponosan što sam dio jubilarne COMBIS konferencije i ovdje s vama u Umagu. Već neko vrijeme želim ponovno posjetiti Hrvatsku, a poziv COMBISa odigrao je presudnu ulogu. Divim se tehnologiji i njenim mogućnostima, kao i inovatorima ovog područja koji rade na unaprjeđenju naše svakodnevnice. Isto tako, jako mi je drago što govorim na konferenciji koja slavi svoj deseti rođendan. To je uistinu veliko postignuće. Čestitam COMBISu deset godina konferencije, rekao je Redknapp.

Harry Redknapp jedan je od najpoznatijih nogometnih trenera u svijetu te bivši nogometaš.

Prvi konferencijski dan nastavljen je predavanjima koja su podijeljena u tri dijela. Prvi dio sadržaja odvijat će se pod nazivom Digitalized Business, a odnosi se na predavanja o rješenjima koja potiču digitalnu revoluciju u poslovanju. Drugi dio sadržaja je Cloud, IoT & BigData jer su Cloud rješenja sve više i više postala preferirani odabir načina poslovanja mnogih kompanija, dok Internet of Things i Big Data tehnologije otvaraju mnoge mogućnosti koje smo donedavno teško mogli i zamisliti. Treći dio, Technology-enabled Business usmjeren je na razvoj informacijske tehnologije i njenu primjenu u poslovanju. Ovogodišnjim predavanjima obuhvaćeni su recentni, inovativni projekti, a intencija je COMBISa predstaviti tehnologiju kroz što širi kontekst, kako bi se na što jednostavniji način mogle uvidjeti sve mogućnosti i konkretne primjene na našem tržištu.

 

4°C
 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

4°C
 

 

2°C